12.5.2014

Ruokatrendit kehityksen tueksi 21.5. Hämeenlinnassa

Miten kuluttajien arvot muuttuvat? Olemmeko Euroopan ruokatrendien edelläkävijöitä? Ovatko marjat ja sienet trendikästä villiruokaa vai paluuta juurille? Mihin tulisi kiinnittää huomiota kehitettäessä tuotteita ikääntyville ihmisille? Entä miten voisin hyödyntää ruokatrendejä kehittämistoiminnassani? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastataan elintarvikealan yrityksille ja kehittäjille suunnatussa Ruokatrendit kehityksen tueksi -tilaisuudessa.
    
Aika: Keskiviikko 21.5.2014 klo 8.30 - 12.30
Paikka: Verkatehdas, Kokoustila Studio, Paasikiventie 2, Hämeenlinna

Ohjelma
8.30     Kahvi
9.00     Tilaisuuden avaus
Luonnonvarakeskus tulee - mikä muuttuu asiakkaan suuntaan? tutkija Erkki Vasara, MTT     

Kuluttajan arvot muutoksessa, tutkija Terri Kupiainen, MTT

Euroopan ruokatrendejä - olemmeko edelläkävijöitä? vanhempi tutkija Tuomo Tupasela, MTT

Välipalatuotteet - on the go, erikoistutkija Eila Järvenpää, MTT

Marjat ja sienet - trendikästä villiruokaa vai paluuta juurille? erikoistutkija Pirjo Mattila, MTT

Tuotteet ikääntyville - mihin tulisi kiinnittää huomiota, professori Raija Tahvonen, MTT

Hämeen Ely-keskuksen rahoituspalvelut, ryhmäpäällikkö Kari Sartamo, Hämeen ELY-keskus

12.30     Päivän yhteenveto, tutkija Erkki Vasara, MTT

Ilmoittaudu mukaan 12.5. mennessä erkki.vasara@mtt.fi. Osallistumismaksu: 40 euroa (sis. alv) laskutetaan ilmoittautuneilta. Tilaisuus on kaikille avoin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti